Längesedan

Det var längesedan jag uppdaterade min blogg och mycket har hänt sedan dess. Efter mitt senaste inlägg hamnade jag och min pojkvän i en kris. Den hängde efter oss och ville inte riktigt ge med sig trots att vi försökte nästan hela sommaren. Vi tog en paus och jag åkte till Cypern med mina bästa vänner (kanske inte det smartast), sjukt kul hade vi med sol, bad och festande en hel vecka. När jag kom hem så kom Ola ner för att ta sitt körkort i Hässlehåla, vi fortsatte umgås men bestämde att vi skulle vara vänner. Trots detta åkte vi till Kreta, en resa vi bokade långt innan krisen kom. Vi hade det supertrevligt med varandra. Dock bestämde vi oss för att inte bli tillsammans igen och Ola skaffade jobb i Gbg, men vi fortsatte ändå att träffas. Flera månader senare bestämde vi oss för att försöka igen och är nu tillsammans.

Hösten 2010 började det andra året på universitetet. Detta läsår var vi både i Danmark och Lund. Jag började hänga med några underbara människor som gjorde mitt läsår till en fantastisk upplevelse. Hoppas på att kommande läsår, som börjar på måndag, blir lika underbart:)

Under sommaren har jag mest varit med Ola, vi har varit i Paris, Dalsland, Kristinehamn, Skåne och Gbg :P Paris var helt fantastiskt. London som jag besökte med mina bästa vänner och Carl i våras var också underbart:)

En av mina bästa vänner är nu i Australien sen lite mer än en månad tillbaka och jag saknar henne sjukt mycket, men hon kommer hem i början av oktober så bara att hålla ut :)

Anledningen att jag ens började skriva var för att jag lyssnade på Happy Ending med Mika. Den låter får mig alltid på sånt skrivarhumör. Men nu orkar jag inte skriva mer så ni får ha det så bra!

RSS 2.0