Lördag

Klockan halv 4 kom jag i säng natten tills idag. Visst det hade varit lugnt om jag hade kunnat sova idag. Men nej! Idag skulle jag jobba med de små barnen i upptäckarklubben i Lund. Skulle va där klockan nio vilket resulterade i att jag åkte hemifrån redan vid åtta. Fick ställa mobilen på tåget så att jag inte skulle missa att hoppa av, hade varit just snyggt.

Barnen var lika underbara och jobbiga som vanligt:) De skulle vika papperssmällare, skikta olika vätskor och annat skoj. De verkade hade det rätt kul iaf, och söt är de!

Klockan två slutade jag jobba, begav mig mot Malmö för att leta efter present till Ola. Dock hittade jag inget. Vad ger man till en kille som fyller 20? På tåget hem träffade jag Mathilda som jag konfirmerades med för snart 5 år sedan, väldigt trevligt. Alltid kul att prata minnen.

Under kvällen har jag varit hos Emma och kollat 3 filmer, kommer dock inte ihåg vad de heter. Men de va rätt bra alla tre. Men nu borde jag dock sova. Bowlingmatch klockan 9 imorgon sen ska jag köra till min kusin.

xoxo

Pånyttfödd

Eftersom det var så många månadersen som jag skrev sist i denna blogg så bestämde jag mig för att radera allt och börja om på nytt. Detta gör villkoren lika för alla. För er som inte känner mig så bor jag i Hässleholm som ligger i Skåne, ja jag är skåning. Jag pendlar nästan varje dag till Lund där jag studerar på universitetet. Jag är inne på min andra termin och läser just nu matematik. Vilken är rätt tråkigt.

Min dröm är att bli meteorolog, helst försvarsmeteorolog. Men på grund av det måste jag läsa både matematik och fysik. Jag får stå ut helt enkelt. Men det är rätt roligt också. Människorna är underbara och man skrattar mycket.

Utöver studierna så bowlar jag i ett lag i Hässleholm. Tränar på gym. Jag försöker även träffa min pojkvän så ofta som möjligt, han bor och gör lumpen i Göteborg.

Min blogg kommer att bli en väldigt vardaglig blogg. Jag vill inte locka några speciella läsare. Uppdateringarna kommer att komma sporadiskt. När jag helt enkelt har lust att skriva av mig. Vilket kan bli ofta någon vecka och mer sällan någon annan.

xoxo

RSS 2.0