Dag 1

Nu har första dagen gått av sjukhusdieten. Konstigt nog har man gått och varit sugen på allt som man annars ändå inte äter. Men det är väl så man fungerar när man inte får äta något, då vill man plötsligt ha det hela tiden.

Men så... Hur gick det då idag. Jo, det gick bra. Dock har jag typ varit konstant hungrig hela dagen. Tycker ändå att jag ätit hela tiden. Men soppan mättar väl inte så länge helt enkelt. Ätit äpplen också idag och några vindruvor. Skulle äta melon men den är inte helt mogen än så får vänta tills nästa gång jag får äta frukt.

Imorgon får jag bara äta grönsaker och soppa, till middag ska jag äta bakad potatis med kryddsmör. Den kommer va efterlängtad den potatisen. Så hungrig på något annat än soppa bara!

Har även tränat idag, står inget om dieten och träning så antar att det borde gå bra. Nu ska jag sova. Godnatt


Sjukhusdieten

Har en kompis som testade på sjukhusdieten och det gick bra så nu tänker jag också testa på den!
Så vad går den då ut på? Jo, såhär är det. Man gör en soppa som man får äta under hela veckan, hur mycket man vill när man vill. Desto mer man äter ju mer går man ner i vikt. Sen vissa av dagarna får man dessutom ät annat, exempelvis frukt, grönsaker, biff och sånt. Viktigast är att man dricker mycket vatten under veckan och ingen alkohol, inget bröd eller något sådan. Helt enkelt så måsta man följa dieten till punkt och pricka!

När veckan är över så ska man ha tappat 4,5-7,7 kg om man inte har fuskat. Självklart gör ju inte alla det men några kilo kommer man tappa iaf.

Idag är min första dag på dieten och idag får jag bara äta soppan och frukt. Får inte äta banan dock, och melon är bäst för den innehåller lite kalorier!

Så nu får vi se om detta kommer fungera, dieten är ju framtagen till patienter som snabbt måste gå ner i vikt inför en operation. Så det känns som om den är ganska beprövad och bör fungera. Nu är bara frågan hur jag ska palla äta en soppa hela dagen;) som tur är så är den väldigt god med purjolök, paprika och morötter i:)

Wish me luck!


Svämmar över

Känns som om hela facebook svämmar över av gravida människor. Har många vänner som gillar bilder på gravidmagar och sånt. Är visserligen jätteglad för alla som ska få barn och känner sig redo för det. Jag däremot känner mig bara väldigt ung just nu och har så mycket jag vill leva ut innan jag skaffar barn. Herregud liksom, jag är bara 21 år. Har inte ens levt en fjärdedel av mitt liv. Jag vill ut och resa, skaffa en bra utbildning och ett bra jobb innan jag ger mig in på projektet barn.

Jag har under de senaste 12 åren velat bli en ung mamma. Frågan är bara hur ung?! Ett av mina mål va att bli mamma innan jag va 25. Mina kompisar har kollat snett på mig pga det. Jag kanske börjar förstå deras tankesätt nu, men min tanke va ju alltid att jag blir klar med skolan året jag blir 22 (i år alltså). Hinner jobba och resa sen och därefter skaffa barn, och det hade funkat om jag inte hade ändrat planen. Nu är planen att jag ska fortsätta läsa till hösten, läser sålänge jag tycker det är roligt och sen skaffar jag jobb. Så om ytterligare 2 år är jag klar kanske. Alltså året jag blir 24, bli lite för tajt med barn innan man är 25 då. Med andra ord har jag fått ändra min gräns till innan 30. Förhoppningsvis långt innan jag är 30, men det får vi se!

Nej nu är det bowlingmatch!


RSS 2.0