Extramotion

Att gå ut och gå 3 km är något jag gör varje dag, oavsett vart jag är. Dock beror hastigheten lite på vart jag är och vad jag har för kläder. När jag och sambon var i Stockholm så gick jag 3 km lite långsammare, då tog det drygt 30 minuter. Vilket fortfarande är lagom snabbt, men brukar ligga runt 26-28 minuter på 3 km. Om jag inte kan gå så snabbt (exempelvis så har jag kanske sällskap av någon eller så går jag i vanliga kläder och vill inte bli svettig) så brukar jag försöka gå längre, närmare 4-5 km istället. Känns som en bra kompensation.
 
Som jag skrev innan så hade jag gått mina 3 km idag i bra takt. Sen snackade jag med min kompis som bor nära mina föräldrar och eftersom jag ändå skulle ut dit idag så åkte jag ut lite tidigare så vi kunde ut och gå en runda. Hade på mig en klänning så det skulle ju inte direkt va jättehögt tempo... Dock gillar hon att gå snabbt och min kropp gillar att svettas (ingen bra kombo), men fick ner tempot endel. Blev väl ungefär 3,2 km på drygt 35 minuter. Så lagom takt utan att man blir genomsvettig liksom. 
 
Inte nog med det. Jag tog cykeln hem från föräldrarna, så det blev 5,8 km på cykel då. Inte helt fel det!
 
Imorgon blir det ut till föräldrarna igen för att fira morsdag. Då får jag dock åka med min bror ut så jag slipper cykla.

Träningsvärk och resesugen!

Körde på hårt igår tycker jag. Först gick jag min dagliga runda på 3 km. Sen drog jag till gymmet. Körde uppvärming 15 minuter på en crosstrainer, sen hård träning i 35 minuter utan vila där jag både använde redskap och egen vikt. Avslutade med nerjogging 10 minuter på löpbandet + stretching förstås! Har lärt mig hur fruktansvärt viktigt det är att strecha efter man har tränat. När jag var klar på gymmet ringde jag min mamma som sa att jag gärna fick cykla dit. Så jag satte mig direkt på cykeln och cyklade de 5 km som det är ut till mina föräldrar. Sen fick jag mat och sov där inatt. Skönt att bli lite ompysslad ibland.
 
Idag fick jag låna bilen hem till mig för att fixa mig lite innan jag ska ut dit igen. Har även hunnit med min 3 km runda nu när jag varit hemma. Ska snart byta om och bege mig till mina föräldrar igen, ikväll blir det grillning och iaf min ena bror, hans tjej och deras lilla son ska komma ut och äta med oss, sen får jag se om jag sover hemma eller hos mina föräldrar ikväll. Min sambo är ju ändå iväg på hemvärnsövning så hade ändå fått sova själv.
 
Sitter just nu och kollar på billiga sista minuten, kostar typ 1500 för ospec på olika orter. Vill såååå gärna åka! Längtar efter sol och värme, vilket det verkligen saknas just nu i Skåne!

Första löprundan!

Förkylningen börjar nu bli bättre så därför tog jag mig i kragen och gick ut och sprang en runda på 3 km. Kände mig trött i kroppen, men det gick ändå väldigt bra tycker jag. Stannade inte för att gå en enda gång (trots den lilla men jobbiga backen runt 2,5 km). Så jag är nöjd med mig själv. Jag springer inte så snabbt, men jag springer iaf! Är även ute och går varje dag, minst 3 km.
 

Förkyld

Hatar att vara sjuk. Det är det värsta som finns, man kan inte träna eller ha något normalt liv. Det började förra måndagen med lite halsont som blev värre under veckan. I fredags åkte jag till Eskilstuna med folk från bowlingen för att spela i SM-kvalet. Då hade jag börjat bli snorig och hostig. Under natten blev det värre och lördag-morgon var jag jätteförkyld. Så det var lagom roligt att spela 8 serier där det gick skit. Men det var ändå rätt roligt. Efter de 8:a serierna gick vi och åt, sen tog jag mig en promenad och sen gick jag och duscha på hotellet och gick och la mig för att sova någon timme. Efter jag var lite mer utvilad fixade man till sig och förfestade med gänget innan vi gick ut och åt på en grekisk restaurang. Mycket trevligt :)
 
Söndagen var lite seg för då ville man bara hem, dock gick inte tåget förrän 15. Dessutom vaknade vi tidigt och stan öppnade inte förrän 12 så efter frukosten gick vi ut och gick en runda. Haft kanonväder hela helgen så det var jätteskönt :) Tiden gick lite snabbare och sen kunde man gå en sväng på stan innan tåget gick hem. Sov större delen av hemresan så den gick rätt snabbt.
 
Nu är det dock måndag och jag är inte frisk än! Dock börjar jag känna dofter så smått så det är på rätt väg iaf. Väntade tills kvällen med att gå min 3km-promenad och körde på i en jäkla fart. Det kändes riktigt skönt, även om hostan blev lite värre när man kom tillbaka. Men det är smällar man får ta!

RSS 2.0